dimecres, 16 de febrer de 2011

Constitució Motards Independentistes

El passat dissabte dia 12 de febrer, amb la presència de 25 aficionats a la moto procedents de diversos llocs de Catalunya, va quedar constituida en una assamblea celebrada al Centre Cultural de Folgueroles, l'Associació Motards Independentistes. Aquesta s'autodeclara "independentista i apolítica", en el sentit de no estar ni voler vincular-se en cap partit. Només participarem en activitats unitàries. a l'estil de la manifestació del 10 J.
Els Motards Independentistes ens hem de fer sentir en dates significatives. La propera serà la consulta sobre la Independència de Barcelona, el proper dia 10 d'abril, en que podriem fer "una volta per totes les seus del referèndum, per acabar al migdia a la Rambla".
També s'estudia la possibilitat de col·laborar amb la flama del Canigó, sobretot per portar-la als pobles a on no arriba.
Els integrants de l'entitat, som del Barcelonès, Osona, el Penedès, el Baix Llobregat i el Tarragonès, entre altres comarques, i en qüestió de motos no tenen una preferència dominant.
La trobada de dissabte que va acabar amb un dinar a Vilanova de Sau, s'hi veien tots tipus de motos.
Per tant esperem la màxima participació a totes les activitats que des de ara en endevant esperem anar montant. Aprofitem per convidar a tothom a la nostre pàgina de Facebook.
Els càrrecs corresponents a la junta són:

President: Oriol Marlès de San Cugat Sesgarrigues
Tresorer:   Lluís Reyné de Folgueroles
Secretari:  Enric Piera de Molins de Rei

Es van delegar tasques a diferents persones, tant de temes de publicitat, xarxes socials i altres.
No voldriem tancar aquest escrit, sense donar les gràcies a tots els assistents a l'acta constitucional.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada