dimarts, 5 de juliol de 2011

Concocatòria manifestració del 9 J per als Motards

Arran de la convocatòria feta per en Ferran Cabrer mitjançant un correu electrònic personal al Facebook convocant una manifestació per el proper 9 J en nom de motards independentistes i donant com enllaç el nostre blog, hem de desmentir que nosaltres fem aquesta convocatòria.

Nosaltres com a grup i tal com diuen els nostres Estatuts només participem en actes o bé organitzats per nosaltres o bé en actes unitaris en defensa del nostre País, cultura, tradició, .... En aquest cas ja fa temps que els Motards Independentistes ens hem sumat a la convocatòria de la manifestació unitària del proper 9 J, aquest cop deixarem els motos aparcades i anirem a peu, hem quedat a les 17:45 al carrer de Casp cantonada amb Pau Clarís. El fet de les altes temperatures, el soroll dels motors i que la G.U de BCN no ens ha facilitat els permisos per tancar la manifestació amb les motos ha fet que per un cop deixem les motos aparcades i participem de la manifestació anant a peu. Ja hem dit que en acabar la manifestació si hi ha “quorum” i ganes de fer un vol amb les motos i estelades per el centre de BCN podem fer un vol, sempre tenint en compte que serà un acte fora de la manifestació i fet de forma improvisada, doncs entenem que la gràcia d’aquesta manifestació és precisament l’ unitat i no pas que cadascú faci la guerra per el seu compte. Sembla ser que un cop més en Ferran no ha entès que els motards som una associació legalment constituïda i que ens adaptem a les convocatòries respectant sempre el que se’ns ha demanat deixant de banda afanys de protagonisme i conductes impròpies de patriotes i companys de lluita.

Així doncs us emplacem a participar de la manifestació del proper 9 J i esperem poder-nos saludar, visca la terra lliure !!!

Salut, benzina i independència

1 comentari:

 1. Ei, companys/es!

  Ja he vist que quedeu a les 17:45 al C/Casp... però com a motards que som, ja sabeu que a Pl.Espanya hi haurà aquesta cap de setmana el "BARCELONA HARLEY DAYS 2011"... i el dissabte a la tarda, estarà a petar de gent de tot arreu!!!

  Precisament el dissabte a les 17:00 "Sants-Montjuïc per la Independència" es concentra a les torres venecianes de Pl.Espanya (a la entrada del "Harley Days")per anar cap al C/.Casp.

  Jo sóc col·laborador del BIKER ZONE i hi seré fent fotos per la revista.

  Us faig una proposta (a veure si us agrada), si hi coincidim els "Motards Independentistes" amb els "Sants-Montjuïc per la Independència"... segur que ens farem sentir!!!... i jo m'encarrego de les fotos per el Biker Zone i el que us calgui.

  Que us sembla?... només cal coordinar-ho, tan fàcilment com que hi siguem tots a l'entrada del "Barcelona Harley Days" a les 17:00 per fer mooooolt soroll!!!

  Salut i Independència!!!

  ResponElimina