dissabte, 24 de setembre de 2011

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA ORDINÀRIA

Estimats socis i sòcies,

Us vull agrair la vostra participació a la Segona Manifestació Independentista en moto i també la confiança dipositada per la que molts us heu fet socis.

Per la Diada del 2010 alguns catalans van unir independentisme i motociclisme. Va ser la primera manifestació independentista en moto. Cinc mesos després, el 12 de febrer ens constituíem en associació, en l’Associació Motards Independentistes, per organitzar rutes i manifestacions de forma legal. Tot i que com vam comprovar aquest 11 de setembre passat l’autoritat competent no va respectar la legalitat ni les autoritzacions aconseguides del Departament d’Interior.

Malgrat ser una Associació novella, gràcies a la voluntat dels nostres associats i associades hem organitzat tot un seguit de sortides ( per la constitució dels espanyols, per la consulta sobiranista de Barcelona el 10 d’Abril, per l’Aplec del Pi de les tres branques ). En aquestes sortides hem mostrat el nostre patriotisme a sobre de les nostres motocicletes. Som una associació diferent a les altres, perquè no ens uneix una tipologia de motocicleta. Tampoc som de la mateixa comarca, ni la mateixa població. Som del mateix país, Catalunya i volem la plena llibertat a tots els Països Catalans.

Amb ganes de continuar creixent i fer camí us convoquem l’Assemblea Anual Ordinària el 22 d’Octubre a Folgueroles. No cal dir que aquest és el màxim orgue de decisió que té tota associació. En aquesta concretament decidirem entre d’altres coses si volem pagar o no quotes com associats, si volem aprovar els nous estatuts de l’Associació, estat dels comptes, ... en breus dies rebreu l’ordre del dia i l’hora i el lloc concret.

També posarem a la vostra disposició d’un ordinador portàtil on descarregar-vos als vostres dispositius de memòria extraïble el recull de fotografies i vídeos de la Diada. També repartirem els carnets de socis a tots els que assistiu. A Folgueroles també podreu comprar samarretes i clauers.

Per tots els motius abans exposats i amb la voluntat de tornar-nos a veure us demano que feu el possible per assistir a l’assemblea, amb la col·laboració de totes i tots farem que l’Associació Motards Independentistes sigui un referen pels qui estimem les dues rodes i volem ajudar al nostre País a avançar cap a la llibertat !!!

Visca la terra lliure !!!

Lluís Reyné

President de l’Associació Motards Independentistes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada