diumenge, 17 de juny de 2012

Continuem avançant!!Estimats socis, sòcies i simpatitzants;

Primer de tot, demanem disculpes per tenir durant tant de temps el bloc abandonat. Tot seguit, us farem un petit resum del que hem estat fent durant tots aquests mesos, per si heu perdut el fil.

11 Desembre 2011. Ruta i Dinar Final d’any exclusiu pels socis.
Ruta sortint des de Barcelona, passant per l’Ordal, Vilafranca del Penedès i Igualada. Vam fer una parada a la torre medieval “La Manresana”, a Prats de Rei, on el sol ens va acompanyar i per fer-nos una foto de grup. En acabar, la boira va ser la nostra companya fins arribar a prop Calaf, on vam dinar.
15 Gener 2012. Caravana pel Maresme per l’Estat Propi.
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va organitzar una caravana per la N-II, on els cotxes, ciclomotors, motocicletes, tractors i ciclistes van aportar el seu granet de sorra. Nosaltres com a “Motards Independentistes” vam formar part de les dues columnes (Tordera i Montgat) fins el punt final: Canet de Mar.


5 Febrer 2012. Celebració del Primer Aniversari de l’Associació “Motards Independentistes” (12 Febrer).
Trobada a Sant Jaume dels Domenys, per fer una barbacoa tot celebrant el primer any de la constitució de l'associació i també l’aniversari d’un company membre de la Junta.
31 Març 2012. Lip Dub per la llengua catalana a Perpinyà.
Diverses columnes d’arreu del territori català ens vam unir a prop de Figueres per anar fins Perpinyà, on vam participar activament al LipDub per la llengua catalana que va acabar sent rècord mundial (més de 7000 persones). Alguns Motards ens vam quedar a dormir a Baó.1 Abril 2012. Ruta per la Catalunya Nord.
Els companys de la Catalunya Nord ens van organitzar una ruta sortint de Baó, passant per Salses - on ens van explicar la història del monument “Porta dels Països Catalans”-, per Rià, on també vam tenir unes fantàstiques explicacions històriques de la zona, i finalment acabàrem al Casal Jaume Primer de Prada, a Cirac, amb un dinar casolà típic de la zona.
 


27 Maig 2012. Caravana pel Bages per la Independència
Vam donar suport a l’ANC creant una columna on només hi hagués motoristes. La sortida va ser al Bruc, on ens vam reunir una trentena de motos, i fent una caravana-ruta pel Bages, vam acabar al parc de l’Agulla de Manresa (punt final de totes les columnes), on vam muntar una paradeta de marxandatge “Motards Independentistes”16 Juny 2012. Inauguració de l’espai de trobada dels Motards Independentistes
A Sant Jaume dels Domenys, ens vam reunir una vintena de motoristes amb la finalitat de conèixer millor als nostres companys habituals, i donar aquesta mateixa oportunitat als nouvinguts a l’associació; compartir experiències, riures i bons moments entre copes i bona música.


Gràcies a tots els que feu que això sigui possible, sou collonuts!!

Anna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada